2015. április 25., szombat

[NEWS + INFO] 2015.04.23. - 2015.04.24. Mi történt a Goyang Virág Fesztiválon?




Nem voltam jelen a fesztiválon sajna, így csak az ott lévő rajongók Twitterén közölt nyilatkozataira hagyatkozhatunk, na persze a sajtóra.

Míg  a gratuláló beszéd hangzott, Junsu megjelent a színen, és néhány rajongó felállt, és elkezdett ujjongani  neki. 

Az  MC azt mondta a rajongóknak, hogy hallgassanak: "Ha azt szeretnénk, hogy ő is meg tudja hallgatni ezt a beszédet"
és "Ha nem viselkednek,  nem fogom hagyni, hogy lássák őt.. "- közölte ezt egy nagyon leereszkedő hangon. 
 "Ha  Junsu-t megszeretnénk hallgatni énekelni, ... Ha nem elég jó, én küldöm el, "mondta a rajongóknak. 

Junsu kezdetben nem tervezte, de úgy döntött, hogy énekel egy dalt. 
Amikor végzett, és elhagyta a színpadot, az MC azt mondta : "Ennyi? Tényleg ennyi az előadás, csak egy dal?...." 
Bemondó kigúnyolta az énekest,  és további szarkasztikus megjegyzéseket tett, mint például: "Hívjuk őt újra vissza? Ha ő nem tud énekelni [másik dalt], akkor jó lenne ha tudna,.. legalább jöjjön [vissza] és mondja azt , hogy  bye "," ..... Wow, a Hallyu hullám nagyon ijesztő, " és "  Szerintem jövőre, amikor már nagyobb lesz a költségvetés, ő már énekelni fog három dalt. " 


Másik fordítás szerint
 "Azt hiszem, akkor őt csak jövőre kellett volna meghívni. Több pénz lesz akkor (fizetni neki), és így aztán énekel majd három dalt!" 

Azt tudni kell, hogy   Goyang városnak nem volt elég a tőkéje, hogy hivatalosan is meg tudja hívni Junsut  a fesztiválra, úgy mint vendég énekest.  Goyang polgármesterre barátságban van Junsu apjával,  így kérte tőle azt a  szívességet, hogy Junsu esetleg eltud-e jönni erre az eseményre. Nem volt hivatalosan meghívott úgy mint egy énekes, Junsunak  nem volt kötelessége énekelni, még egy dalt se. Junsu mégis úgy érezte énekel  legalább egy dalt, mert hálás volt, hogy meghívták az eseményre. Ha Junsunak valóban a pénz számított volna nem énekelt volna még egy dalt se, nem hogy még ingyen.
 
2015.04.23. TWITTER
Junsu Twitter frissítése a Goyang Virág Fesztivál után.
Junsu reagált a bemondó viselkedésére

Nem tudom, hogy az MC volt-e, de .. 
Azt hiszem, akkor legalább bánja meg a modorát. 
életkortól függetlenül, hogy ilyen durva volt velem szemben, és a rajongóimmal ..




Április 23-án, Junsu is megjelent a Goyang Nemzetközi Virág Expo megnyitón, mint a City of Goyang tiszteletbeli nagykövete. Az eseményen gratulált, és mondván, " Itt nőttem fel Goyang városban . Boldog vagyok, hogy felkértek, hogy itt legyek egy ilyen jeles eseményen. Apám is biztatott, hogy itt legyek. "




Ugyanakkor az egész eseményen a bemondó tiszteletlen megjegyzéseket tett Junsu és a rajongók irányába. Emiatt sokan kritizálják a szakszerűtlen és neveletlen magatartását. Válaszul Junsu ügynöksége, C-JeS Entertainment, egy hivatalos bocsánatkérést kért a Park Sang Do bemondótól.
Április 24-én, Park Sang Do bemondó elmondta Star News , "...Sajnálom. Támogatni fogom Kim Junsu jövőbeli tevékenységét. Még egyszer elnézést kérek. "

A bemondó elnézést kért, de akkor is ez már nem változtat az akkori viselkedésén. Megjegyezném, hogy Junsu-t ritkán lehet kihozni a sodrából, de a bemondónak, avagy beszólónak sikerült....

Photo cr: as tagged
Shared by Kim Xiah Junsu Hungary 김시아준수 헝가리




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése