2015. május 2., szombat

[News] 2015.04.30. XIA megjelent 6 éve először a TV-ben



[By You-bin ha] 

Xia hivatala C-Jes Entertainment elmondta: "Xia megjelent 6 éve az első alkalommal a  'Space Korea" zenei show-ban.
 "EBS On Air", ‘Space Korea’ és "Kim Junsu" kulcs szavak uralják a portálokat.  Xia tökéletes teljesítményt nyújtott, ahol újfent bebizonyította a kiváló énekes képességét. ..".

Attól a pillanattól kezdve, amikor elkezdődött a felvétel, a rajongók érdeklődését és figyelmét azonnal felkeltette. Nagyon izgatott volt, hogy végre egy kis színházban  énekelhette a szeretett dalokat (album, a dráma OST és musical.) 

Ahhoz, hogy a színpad  különleges legyen,  egy akusztikus verzióját énekelte el a  ‘Flower’  "Virág", - nak, és  egy lelkes választ kapott a közönségtől cserébe. A show végén, a hangja  megtört tele érzelemmel az utolsó dalnál. Aztán azt mondta: "Nagyon nehéz volt,hogy mint egy művész,  nem tudja elvégezni a zenei show-t 6 év alatt. De képes voltam arra, hogy ma itt  legyek, köszönhetően a csodálatos szurkolóknak, aki a helyzet élén áll és támogat engem ".
 A show után, Xia élő előadása terjedni kezdett mindenféle SNS és az online közösségi oldalakon. 

A rajongókat igazán megérintette, és remélhetőleg  gyakrabban lehet látni majd a tévében. Közben, Xia befejezte harmadik albumát a   ‘Space Korea’ "Világűr Korea"-t, és arra törekednek, hogy összpontosítson a zenei "Death Note" c. musicalre, amely  júniusban kezdődik. (Fotó: EBS 'Space Korea ) Kapcsolat: news@bntnews.co.uk 
Source: bntnews

Shared byKim Junsu Xiah Hungary 김준수 시아 헝가리



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése