2015. július 13., hétfő

[NEWS] 2015.07.06. Junsu és C-jeS jogi lépéseket indít a gyűlölködő netizenek ellen




Szegény Junsu mérlegeli, hogy jogi lépéseket tesz a netizens ellen, akik gyűlölködő megjegyzéseket tettek ellene a közelmúltban.
Eddig optimista és erős volt, azért hogy kevésbé hassanak rá a rossz indulatú megjegyzések. Keményen dolgozott azért, hogy  bizonyítson. Az fáj neki, hogy ebben a nehéz helyzetben vannak emberek, akik mellette állnak, és ő végettük most már nem tudja ezt figyelmen kívül hagyni.

Nos, én teljesen egyetértek Junsu-val. Azt sohasem értettem, hogy egyes embereknek miért is kell így viselkedni. Én sem szeretek bizonyos sztárokat, de még se írogatok az interneten mindenféle szídalmazó, sértegető megjegyzéseket.



20150707105326265.jpeg

A 28 éves csillag arra kérte a rajongókat, hogy  küldjék el a bizonyítékokat,  hogy a kiadója megtudja kezdeni a jogi lépéseket a tettesek ellen.
"Nem tudom, mit csináltam rosszul, hogy azok utálnak. Nagyon sajnálom, hogy a rajongók [szenvednek]. Találkozzunk holnap egy mosolygós arccal  a Seongnam Art Center-ben."
C-JeS megerősíti, hogy jogi lépéseket tesz a az interneten lévő gyűlölködők ellen, miután Junsu azt szeretné, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket.


 "Azt hiszem, most fogok beszélni először erről a helyzetről a társasággal. Ha a rajongóinknak van valami bizonyítéka, kérem küldje el a C-JeS számára. Szeretnék beszélni velük szemtől szembe." magyarázta Junsu.  
 http: //media.daum.net/v/201507071053 26446  ...

Forrás Kpop HeraldAllkpop; media daum; 

Megosztotta: Kim   Xiah Junsu Hungary 김시아준수  헝가리







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése