2016. január 3., vasárnap

[HÍREK] 2015.12.31.-2016.01.01. Fényre derült Junsu és Hani párkapcsolata

A koreai sajtó Junsu és Hani 6 hónapja tartó párkapcsolatáról vízhangzik.
Az új év meg lehetősen jól kezdődik. A rajongók között vannak akik örömmel fogadták e nagyszerű hírt. :-)

Áldásomat adom e két párra, Junsu megérdemli a boldogságot.^^

A netizenek között a többség egy kicsit bánatosan, vagy jobban írva féltékenyen, de elfogadták, hogy a szeretet művészünk szíve foglalttá vált. Volt aki azzal érvelt vagy inkább nyugtatta magát, hogy Junsu benne van a korban, és talán ideje lenne családot alapítania. Bizony ideje - szögezném le- bár igaz Junsu azzal viccelődött, hogy 70 évesen nősül meg...Valljuk be a biológiai vekker szerint ez nagyon későn lenne...

Természetesen vannak olyanok, akik nagyon nem örülnek....
Elhiszem, hogy fájdalmas dolog elfogadni azt a tényt, hogy immáron Junsu szíve másé dobog. Az eddig is elérthetetlen gyümölcs még elérthetetlené vált.
Ébresztő Csipkerózsika az álmodozásból, az önzőséget, felesleges féltékenységet dobd el! Ha igazán szereted, tiszteled Junsu-t akkor támogatod. Ha nem,  sajnálom..szenvedni fogsz feleslegesen.
Légy kulturált és ne hord le mindenfélének egyikőjüket sem. Ne feledd Ők nem ártottak Neked még ha Te esetleg úgy is érzel!
Attól függetlenül, hogy valaki híres, nem jelenti azt, hogy nem lehet boldog. A jó Isten őket is embernek teremtette, nekik is olyan szükségleteik vannak mint Neked és Nekem, mindannyiunknak.

Szeretném megköszöni Mindazoknak, akik támogatják Junsu-t, és kiállnak mellette. Ilyen egy igazi rajongó! Ennyivel tartozunk Junsunak :-), ha már ő is feláldoz mindent a rajongóiért, és azokért is akik nem azok.

~Cimbi Kim Xiah Junsu Hungary 김시아준수 헝가리 főadminja


[HÍREK] 2016.01.01 Kiderült, hogy JYJ Junsu és EXID  Hani állítólag egy pár



2016 január 1-én  KST, koreai média számára   2016 első párja Hani (EXID) és Kim Junsu (JYJ).
Kettőjükről  kiderült, hogy  már az elmúlt 6 hónapban együtt jártak.
Junsu  vonzalmat érzet Hani iránt, aki elmesélte, hogy Junsu ment oda hozzá először. A fiú barátai azt mondták, hogy tetszet neki a  szépség kívülről és belülről, Hani híres és  az egyik legszebb lányok közzé tartozik az idol iparban. Azt is mondják, hogy mindketten nagyon különböző személyiségek, Hani egy kicsit fiús és garázda, míg Junsu sokkal érzékenyebb és kedvesebb.
[Breaking] 2015.12.31. JYJ Junsu és EXID  Hani megerősítette, hogy egy párt alkotnak



2016-ban bejelentették, JYJ Junsu és EXID Hani együtt járnak!
Dispatch által megjelent fotók  kettő és öt óra között készültek, és jelentették, hogy Junsu és Hani már együtt vannak 6 hónapja. A pár elmondta, hogy általában kilenc óra tájt taliztak Junsu  menedzsere lakásán.
A fotók 2015 november 27-én, december 23 és 24.-én készültek.








Junsu ügynöksége C-JeS Entertainment megerősítette a hírt!
Kijelentették: "Ez a hivatalos nyilatkozat, bejelentés, hogy Junsu és EXID Hani együtt járnak. Elsőnek mindketten ösztönözték és támogatták egymást a tevékenységeik során. Az igaz, hogy az utóbbi időben, már megkezdték a kapcsolatot, és találkoztak is . "
Barátok szerint június tájt kezdett kialakulni a kapcsolatuk.
 CjeS hozzátette:" De mivel mindketten művészek, akik  rengeteg szeretettet kapnak, kérünk legyen tekintetes. Mivel a párkapcsolat egy személyes magánügy, így  nem tudtnk ez ügyben tovább nyilatkozni, és kérjük szives megértésüket. "


Forrás: allkpop.com
Megosztotta: Kim Xiah Junsu Hungary 김시아준수 헝가리









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése